Blåsarläger

Blåsarläger är ett läger som Salt Sydsverige anordnar för alla spelglada från 10 år och uppåt.  Större delen av dagen är man i sin orkester. Det finns två, ibland tre olika orkestrar med olika svårighetsgrad. Under en vecka övar vi in ett antal låtar som vi sen framför i en avslutningskonsert. Lägret äger rum på Glimåkra folkhögskola, alltid under veckan 30 – från måndagen till lördagen.

Förutom att spela i orkester finns det även workshops som man får välja mellan.

Dagen inleds med en bibelstund och sen är det full fart i orkestrarna. Efter lunch är det fritid och då finns det möjlighet att välja en sportaktivitet, att åka till Trollabadet eller att bara ta det lugnt. På kvällarna har vi kvällssamlingar med olika aktiviteter som frågesport, talangjakt och lägerfest. Kvällarna avslutas med andakt och musikcafé innan taptot ljuder kring lägerområdet. Efter revelj och frukost har vi bibelstunder.

Lägret avslutas med konsert i pampiga Glimåkra kyrka.

Mer information om lägret och anmälan finns i Kalendern på första sidan när det närmar sig. Följ oss på Facebook för att alltid vet vad som är på gång: saltsydsverige.nu

Bidrag finns att söka hos expeditionen. Helena Eriksson svarar på dina frågor: helena.eriksson@efssyd.org eller 0768 33 28 01.