26 oktober, 2018

Åre 2020

När:
14 februari, 2020 – 22 februari, 2020 heldag
2020-02-14T00:00:00+01:00
2020-02-23T00:00:00+01:00
Var:
Hållandgården
830 10 Undersåker
Sverige

 

Åreresan – sportlovet 14-22 Februari
Skidresan till Åre erbjuder Sveriges bästa skidanläggning och en riktigt toppenresa. Man hänger med på ett grymt skidresekoncept där vi blandar häng i backarna tillsammans med varandra och Jesus. Vi bor på Hållandsgården och bussas ut i backarna varje dag. Det blir även badtunna, kvällsåkning, pilgrimsvandring och massa annat.

Resan är för dig som går i årskurs 9 och uppåt. Oavsett om du är proffs eller nybörjare så är detta en resa för dig. Ledarna lär gärna ut till nybörjare och är du redan en duktig åkare så finns det utmaningar som heter duga för dig.

Avresan och ankomst kommer att ske från EFS-kyrkan i Ängelholm.

Prisexempel:
Priset för 2020 är inte satt ännu. Men tidigare år har priset för helpension och bussresa varit 4 300 kr. Liftkort och ev skidhyra tillkommer – 2018 års priser på liftkort var 1 421 kr/ungdom (t.o.m. 15 år), 1 758 kr/vuxen.

För att bekräfta din plats på bussen behövs en inbetalning på 500 kr (betalas inte tillbaka vid eventuell avbokning). Kontonummer/Swishnummer kommer i den bekräftelse ni får direkt efter ni har anmält er.

Betalning
Vi önskar ha betalningen innan bussen avgår. Eventuell skidhyra ingår inte i priset och betalas i Åre. Kostnaden för liftkortet betalas samtidigt som resan. Information om slutgiltigt pris kommer i deltagarbrevet i januari.

Om du har frågor kontakta Louise Malmborg:  louise.malmborg@efs.nu
eller EFS Syd kansli: 0451-388070

Anmälan

  Ditt förnamn (obligatorisk)

  Ditt efternamn (obligatorisk)

  Adress (obligatorisk)

  Postnummer (obligatorisk)

  Ort (obligatorisk)

  Personnummer utan bindestreck (obligatorisk)

  Telefon utan bindestreck till deltagare (obligatorisk)

  Telefon utan bindestreck till anhörig (obligatorisk)

  Epost till deltagare (obligatorisk)

  Epost till anhörig (obligatorisk)

  Specialkost

  Är du ledare?
  JaNej

  Vill bo med

  Vi kommer att ta bilder under lägret som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier samt trycksaker. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?(obligatorisk)
  JaNej

  För att anmäla dig till detta läger behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig och betala avgiften ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt) (obligatoriskt)
  JaNej

  Övrigt som kan vara bra för oss att veta

  En bekräftelse kommer till dig genast om anmälan gått bra. Tänk på att den kan hamna i skräpposten!