4 mars, 2021

Salt sydsveriges årsmöte 2021

När:
17 april, 2021 heldag
2021-04-17T00:00:00+02:00
2021-04-18T00:00:00+02:00
Var:
Google meet
Salt sydsveriges årsmöte 2021 @ Google meet

Kom och var med och tyck till om Salt sydsverige!

Vad ska Salt syssla med? Vilka läger borde vi arrangera? Är det något du längtar efter att vi som Salt ska göra? Kom och var med och tyck till om vårt gemensamma arbete! Alla medlemmar i Salt Sydsverige är härmed kallade till årsmöte den 17 april 2020 via Google Meet.

Motioner skickas till: ordförande@saltsydsverige.nu. Motionerna måste vara inne senast den 17 mars.

Du kan läsa mer om årsmöte och hur Salt är organiserat här.

Om du vill vara med på årsmötet men inte är ombud för en förening så skicka ett mail till nathalie.bencic@efs.nu så får du länken till mötet på mailen.

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Emailadress (obligatorisk)

  Saltförening för viklen du är ombud

  Vi kommer att ta bilder under dagen som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier samt trycksaker. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?(obligatorisk)
  JaNej

  För att anmäla dig till denna dag behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma under dagen. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om denna dag och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)
  JaNej

  En bekräftelse kommer till dig genast om anmälan gått bra. Tänk på att den kan hamna i skräpposten!