Sommarsalt

När:
8 augusti, 2019 kl. 14:00 – 10 augusti, 2019 kl. 15:00
2019-08-08T14:00:00+02:00
2019-08-10T15:00:00+02:00
Var:
EFS-Gården Åsjunga

Sommarsalt är just nu fullt men det finns möjlighet att anmäla sig som reserv. Anmälan längst ner. 

Sommarens stora barnläger på EFS-gården i Åsljunga- “Bär frukt!”.

Just innan skolorna startas samlas alla barn som börjar årskurs 1-5 till ett sommarläger på EFS-gården vid Åsljungasjön, alldeles intill skogen. Lägret har många ledare och barnen är uppdelade i olika grupper med egna ledare men naturligtvis samlas alla barnen till aktiviteter också.

Våra huvudledare har erfarenhet av att leda barn inom kyrkans verksamhet. De ser till att barnen känner sig trygga. Lägret är alltid Jesusfokuserat och undervisningen är lätt för barnen att ta till sig och brukar vara fullt med utmaningar. Vi kommer försöka ge oss på vad det innebär att “bära frukt” och vad “Andens frukter” är för något. Vi brukar också ta med några yngre ledare, dels för att de ska lära mer men även för att barnen brukar älska dessa yngre ledare!

Mer information om lägret och anmälan finns i Kalendern på första sidan när det närmar sig. Följ oss på Facebook för att veta vad som är på gång: saltsydsverige.nu

Om du anmäler dig till lägret innan den 1 juli kostar det  750 kr. Därefter höjs priset med 100 kr. Syskonrabatt finns och det går även bra att söka bidrag. 

Kontakta expeditionen om du har frågor och det är också där man söker bidrag: 0451-38 80 70  eller info@efssyd.org

Det finns möjlighet att sätta anmäla sig och bli uppsatt på en reservlista. Vi hör då av oss två veckor innan lägret om du har fått plats.

Anmäla dig till reservlistan här:

Förnamn (obligatorisk)

Efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer utan bindestreck (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Personnummer utan bindestreck (obligatorisk)

Namn anhörig 1 (obligatorisk)

Telefon utan bindestreck till anhörig 1 (obligatorisk)

Namn anhörig 2 (obligatorisk)

Telefon utan bindestreck till anhörig 2 (obligatorisk)

Epost till anhörig (obligatorisk)

Specialkost

Övrig allergi/sjukdom

Medicinering

Simkunnig ja/nej
JaNej

Vill bo med

Är du ledare?
JaNej

Vi kommer att ta bilder under lägret som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier samt trycksaker. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?(obligatorisk)
JaNej

För att anmäla dig till detta läger behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig och betala avgiften ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)
JaNej

Övrigt som kan vara bra för oss att veta

En bekräftelse kommer till dig genast om anmälan gått bra. Tänk på att den kan hamna i skräpposten!