Barn

Föräldrafritt

Föräldrafritt är ett fantastiskt läger för barn som åka på läger tillsammans med mor-eller farföräldrar eller någon annan vuxen de känner sig trygga med. Lägret äger rum på EFS-gården i Åsljunga i slutet av april/början av maj. Lägret är för i åldern 5-11 år men barn i åldern 12-14 år är välkomna med som hjälpledare

Flingsalt

Flingsalt är Salt Sydsveriges barnläger på sportlovet, vecka 8. Lägret äger rum från eftermiddagen första söndagen på lovet och slutar i regel kl 17.00 på tisdagen. Flingsalt vill vara ett läger med färre deltagare och har därför en maxgräns på 25 barn. Lägret är för barn som går i årskurs 1-5.

Sommarläger

Sommarläger med ledarskola arrangeras av EFS Höllvikstrand söder om Malmö. Gården ligger vackert alldeles vi havet. Lägret äger rum just efter skolorna har slutat för sommaren och det är ett perfekt sätt att fira in sommarlovet!

Sommarsalt

Sommarens stora barnläger på EFS-gården i Åsljunga! Just innan skolorna startas samlas alla barn i ålder årskurs 1-5 till ett sommarläger. EFS-gården i Åsljungasjön alldeles intill skogen.

Sommarpunkten

Sommarpunkten arrangeras i början av september på EFS-gården i Höllvikstrand. Gården ligger ett stenkast ifrån havet men skogen i närheten. Lägret äger rum över en helg och är till för barn och ungdomar i åldern 8-16 år.

Äventyret

Äventyret är ett läger som arrangeras av EFS-kyrkan i Ängelholm, Kornhill (EFS Halmstad) samt Salt Sydsverige. Lägret äger rum den första helgen på höstlovet, från fredagskväll till söndagseftermiddag. Man håller till på Heljarödsgården ute på Kullahalvön nära havet och stora ängar.

Skatten

SKATTEN är ett unikt material för söndagsskolan och andra barngrupper. Det är kreativt, det har en genomtänkt teologi och pedagogik och det tar barnets egen tro på allvar.