Bra att veta om våra läger

Anmälan
Anmälan sker på denna hemsida. Gå till kalendern för att hitta rätt läger, där finns anmälningsformuläret.

Tänk på att anmäla dig i tid då deltagarantalet är begränsat. Anmälan är bindande . Vid avanmälan får man tillbaka lägeravgiften, minus 100 kr i administrationsavgift. Meddela alltid återbud i tid för att ge plats till de som eventuellt finns på väntelista.

Ett par veckor innan lägrets börjar kommer ett deltagarmail med information om lägret. Se till att betalningen är gjord innan lägret börjar antingen genom Swish 123 354 77 91 eller bankgiro 5275-8786. I meddelandet skriv  ”Lägrets namn+ deltagarens namn”.

Försäkring
Alla deltagare i Salts barn- och ungdomsverksamhet är olycksfallsförsäkrade genom Folksam. Försäkringen gäller till, från och under aktiviteten. Som olycksfall täcker försäkringen bland annat läkarkostnader, medicinsk rehabilitering och kan ge ersättning för medicinsk invaliditet.
För fullständiga villkor kontakta Salts och EFS rikskansli, tfn 018-430 25 00.Vid skada kontakta ledare eller regional expedition inom Salt/EFS för skadeblankett. Skadeanmälan ska skickas in via EFS. Se postadress på www.efs.nu.

Särskilda behov
Vårt mål är att all barn och ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontaktar vi er och samtalar om vad som blir bra för ert barn/ungdom.

Medlemskap i Salt
När ni kommer till lägret får barnen/ungdomarna skriva på en Salt-lista. Genom att göra det blir man medlem i Salt Sydsverige. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger.

Lägerbidrag
Om du, eller någon du känner vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det, skriv till dk@efssyd.org eller ring 0703 38 80 64.

Tänk på att du även kan söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt riks har också en särskild lägerfond: www.salt.efs.nu

Fotografering
Ibland använder vi bilder från lägren på vår hemsida, i vårt webbmagasin eller på Facebook och instagram. I anmälan får ni låta oss veta om det är ok att publicera bilder med era barn/ungdomar.

Mål
Våra läger har alltid Jesus Kristus i fokus och vårt mål att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Salt vill ge näring åt en tro som håller i vardagen och ge utrustning för att växa som kristen samt arbeta för mission i Sverige och utomlands.