Lärjungaskolan

För dig som längtar efter att få lära känna Jesus Kristus djupare, få mer kunskap om vad det innebär att vara hans lärjunge och önskar att Herren ska visa dig vägen i livet. Vill du avsätta en termin till Gud och låta honom arbeta i dig. Vi fördjupar oss i ämnen som bibel, bön, ledarskap och kristen livsstil för att Växa, Följa och Leda.

Praktisk information: Du som är 17 år och äldre är välkommen – observera att detta är en skola både för yngre och äldre. Lärjungaskolan är uppbyggd av tre dygnsträffar på Heljarödsgården. Vid varje tillfälle är det incheckning på fredagen klockan 17.30 och vi startar med bön 18.00. Vi slutar på lördagen klockan 16.00.

Teman för de tre helgerna som erbjuds under höstterminerna är:
Bibel och bön
Ledarskap
Kristen livstil

För dem som gått del 1 erbjuder vi även en del 2 under vissa vårterminer. Temana för dessa helger är: 

Andlig kamp/den yttersta tiden
Skillnader i tro
Det profetiska

Kostnad: 950 kr per termin och då ingår, kurs, mat och logi! Vi vill att du söker bidrag från din lokala förening och vi hjälpa dig gärna med det. Salt Sydsverige, Bilda och Heljarödsgården finns med och täcker upp kostnader.

Mer information om lärjugnaskolan och anmälan finns i Kalendern på första sidan när det närmar sig. Följ oss på Facebook för att alltid vet vad som är på gång: saltsydsverige.nu

Frågor: Kontakta Helena Eriksson, 0768 33 28 01, eller helena.eriksson@efssyd.org om du har frågor.

 

Larj14_framsida