Winter Light

Winter Light arrangeras av Salt Sydsverige och är ett toppen läger för dig i årskurs 6-8. Vi får några dagar med möjligheter att lära känna roliga ledare, nya och bra kompisar och Jesus förstås! Vi håller till på ÅhusGården som ligger ett stenkast från skogen och en kort promenad från havet.

Lägret äger rum en helg i början av mars, från fredagens kväll till söndagens seneftermiddag. Parallellt med Winter Light äger barnlägret Flingsalt rum, även det på ÅhusGården.

Våra huvudledare har erfarenhet av att leda yngre tonåringar inom kyrkans verksamhet. De ser till att tonåringarna känner sig trygga. Lägret är alltid Jesusfokuserat och undervisningen är lätt för ungdomarna att ta till sig och som brukar vara fullt med utmaningar. Vi brukar också ta med några yngre ledare, dels för att de ska lära mer men även för att de yngre ledarna är verkligen populära!

Mer information om lägret och anmälan finns i Kalendern på första sidan när det närmar sig. Följ oss på Facebook för att alltid vet vad som är på gång: saltsydsverige.nu

Helena Eriksson svarar på frågor: 0768 33 28 01 eller helena.eriksson@efssyd.org