27 december, 2015

Vem är det som bestämmer… Anton Åkesson

ImageResizer.net-n86yii5q33pvwt0-480x258 (1)

Sedan Salt Sydsveriges årsmöte den 21 mars har en, till viss del, ny styrelse varit i farten. Men vem är de som röstats fram av er till att stå för besluten och arbetsledningen för Salt Sydsveriges anställda. Vi tog och kollade av lite och fann att vår nya styrelse både har en allvarlig sida såväl som en lite småcrazy sida!

Anton Åkesson, vice ordförande

Hemmaförsamling: EFS Hörby

Ålder: 20 år

Favoritgodis: Allt gott godis. Ju!

Klassiskt minne när du gjort bort dig: Har inget speciellt, jag tycker att jag gör bort mig hela tiden. Det är liksom en del utav mig.

Vad gör du helst när du ska koppla av och ladda: Ingenting, bara flyta och vara i stillhet.

Bästa lägret ever: Livskraft 2012

Hemlig last: Jag tycker att det är jobbigt att jag har så klen skäggväxt.

Varför vill du finnas med i detta arbete: Jag vill vara med i styrelsen för att kunna påverka ungdoms arbetet som Salt har i Skåne Blekinge. Jag vill att Jesus ska få en större plats i ungdomars liv idag!

Saft eller Coca Cola 
Sommar eller vinter
GT eller NT
Chips eller Popcorn 
Bil eller cykel
Hav eller sjö
Bok eller Serietidning