27 december, 2015

Vem är det som bestämmer… Carl Vilhelm Boström

ImageResizer.net-qso9utb1bczh83c-250x141

Sedan Salt Sydsveriges årsmöte den 21 mars har en, till viss del, ny styrelse varit i farten. Men vem är de som röstats fram av er till att stå för besluten och arbetsledningen för Salt Sydsveriges anställda. Vi tog och kollade av lite och fann att vår nya styrelse både har en allvarlig sida såväl som en lite småcrazy sida!

Namn – Carl Vilhelm Boström

Hemförsamling – EFS-kyrkan i Ängelholm

Ålder – 19,5 år

Klassiskt minne när jag gjort bort mig – Första gången jag skulle vara med och leda lovsång på en gudstjänst, (eller någonsin, för övrigt) hade jag med mig en 1,5 liters flaska med julmust upp på scenen. Jag tänkte väl att det var gott att ha något att dricka medan vi spelade, så jag drack mellan, och under låtarna. Sedan glömde jag att ta ner flaskan under predikan, så den stod där när Guds Ord förkunnades. Allt detta filmades och jag planerar att leta genom efs-kyrkan.tv för att se om jag kan hitta den.

Gör helst för att koppla av och ladda – Spela gitarr

Bästa lägret ever – Midsommarljus (!)

Hemlig last – Jag har jättesvårt för att använda en sax

Varför vill du finnas med i detta arbete? – Det är roligt att få vara med och påverka i någonting som faktiskt spelar roll och som förhoppningsvis bär evighetsfrukt. Kul med lite ansvar (makt).

Snabbfrågor:
Saft eller Coca Cola
Vinter eller sommar
NT eller GT
Chips eller popcorn
Bil eller cykel Har tyvärr inte körkort än…
Hav eller sjö Hade för övrigt ett band som hette Haven (tidigare Slow Motion Unicorn), vi hade typ 150 likes på Facebook, men vi spelade aldrig in något.
Bok eller serietidning

Min dröm för Salt Sydsverige:

Att Guds rike skulle få bli konkret i vårt distrikt i och med SALT Sydsverige. Att ungdomar skulle få komma till tro, få hungra efter Jesus och vilja lära sig mer om honom, att vi skulle leva efter Guds Ord och en massa annat sådant fromt. Men inte att det bara skulle stanna inom SALT, utan att vi skulle få bli en kraft i samhället som får visa på Jesus och att det banne mig inte ska finnas något barn eller ungdom (eller vuxen) som inte fått del i evangeliet!