27 december, 2015

Vem är det som bestämmer… Christoffer Lundahl

ImageResizer.net-sxzncnrp175rcan-480x162

Christoffer Lundahl

Sedan Salt Sydsveriges årsmöte den 21 mars har en, till viss del, ny styrelse varit i farten. Men vem är de som röstats fram av er till att stå för besluten och arbetsledningen för Salt Sydsveriges anställda. Vi tog och kollade av lite och fann att vår nya styrelse både har en allvarlig sida såväl som en lite småcrazy sida

Namn Christoffer (Sven Robert) Lundahl

Hemmaförsamling EFS-kyrkan Ängelholm

Ålder 19

Favoritgodis Snökulor(givet)

Gör helst för när du kopplar av och laddar: Finns många saker som får mig att koppla och och njuta av, men exempelvist: Spela gitarr och slappa i soffan

Bästa lägret ever: Livskraft 2014/2015!!

Hemlig last: Svag för glass… Men egentligen inget negativt, det är ju så gott!

Varför vill du finnas med i detta arbete? Salt Sydsverige har verkligen haft en stor inverkan på mitt liv. Jag har fått åka på grymma läger,lära känna andra människor och fått möta Jesus Kristus. Så jag vill verkligen ge vidare av det jag har fått ta del av.

Snabbfrågor:
Saft eller coca cola
Vinter eller sommar
NT eller GT
Chips eller pop corn
Bil eller cykel
Hav eller sjö
Bok eller serietidning

Om inga gränser finns, drömmen för Salt Sydsverige: Min dröm för Salt Sydsverige är att det ska få vara en organisation som får samordna läger, event och mötesplatser där man får träffa människor som delar den kristna tron och att man ska få möta Jesus på en personlig nivå. Men vänta, det är ju redan vad salt sydsverige gör. Salt sydsverige är rätt bra ändå asså!