27 december, 2015

Vem är det som bestämmer …Hilde Göthner

ImageResizer.net-owom4v30o0hyx151-250x150

Sedan Salt Sydsveriges årsmöte den 21 mars har en, till viss del, ny styrelse varit i farten. Men vem är de som röstats fram av er till att stå för besluten och arbetsledningen för Salt Sydsveriges anställda. Vi tog och kollade av lite och fann att vår nya styrelse både har en allvarlig sida såväl som en lite småcrazy sida!

Namn: Hilde Göthner

Hemmaförsamling: Har inte riktigt någon, blir lite här och där

Ålder: 16 år

Favoritgodis: Sådana där små, rosa, sursockrade som smakar melon.

Klassiskt minne av när du gjort bort dig: Hmm, kan inte komma på något särskilt tillfälle förutom innan gudstjänsten igår när jag och Moa inte hittade några lediga platser. Men så såg jag några längst bak på sidan och siktade ditåt, men blev bortviftad till längs fram i mitten i stället. Det visade sig vara körens platser, så det hade ju varit rätt pinsamt om vi hade hamnat där!

Gör helst för när du kopplar av och laddar: Kollar på tv-seren Friends.

Bästa lägret ever: Jag skulle egentligen vilja säga Elms påskläger 2014, men om det ska vara ett salt-läger så säger jag höstljus 2014.

Hemlig last: Jag borde nog vara mer med Jesus än vad jag är och lita mer på honom i vardagliga situationer, det tycker jag kan vara svårt.

Varför vill du finnas med i detta arbete? För att få möjlighet att förändra och hjälpa till, men även för att få en inblick i Salt och förstå hur allt funkar.

Vad är drömmen för Salt Sydsverige? Att vi lyckas starta en enorm väckelse och expanderar vår verksamhet jättemycket! Att vi verkligen får stå för det som står – att vi vill hjälpa människor lära känna, komma till tro på och fortsätta följa Jesus resten av jordelivet.

Snabbfrågor: 
Saft eller coca cola
Vinter eller sommar
NT eller GT
Chips eller pop corn – måste man välja???? Popcorn måste det nog bli
Bil eller cykel – att åka: bil, att köra: cykel
Hav eller sjö
Bok eller serietidning