27 december, 2015

Vem är det som bestämmer… Martin Palmblad

ImageResizer.net-ob18bwhhriwcdjd-245x150

Martin Palmblad, kassör

Sedan Salt Sydsveriges årsmöte den 21 mars har en, till viss del, ny styrelse varit i farten. Men vem är de som röstats fram av er till att stå för besluten och arbetsledningen för Salt Sydsveriges anställda. Vi tog och kollade av lite och fann att vår nya styrelse både har en allvarlig sida såväl som en lite småcrazy sida!

Namn: Martin Palmblad

Hemmaförsamling: Hässleholm

Ålder: 21

Favoritgodis: Choklad

Klassiskt minne av när du gjort bort dig: Jag frågade min patients fru om hon var patientens dotter.

Gör helst för när du kopplar av och laddar: Spelar gitarr eller lyssnar på musik

Bästa lägret ever: Livskraft

Hemlig last: Orkar/hinner nästan aldrig laga mat så det blir snabbmat för ofta.

Varför vill du finnas med i detta arbete? Det är ett fint arbete som hjälper många att komma i kontakt med Jesus, växa i sin tro och hitta ett sammanhang. Jag vill hjälpa till med vad jag kan för att Salt ska vara så bra som möjligt.

Min dröm för Salt Sydsverige: Jag vill att Salt Sydsverige ska växa och nå ut till fler människor så vi kan ha större, fler och bättre läger. Så  Salt kan hjälpa fler människor kan komma till tro och stödja dem i den.

Snabbfrågor: 
Saft eller coca cola
Vinter eller sommar
NT eller GT
Chips eller pop corn
Bil eller cykel
Hav eller sjö
Bok eller serietidning