14 september, 2018

Jag heter Erica och jag gillar läger

Erica Larsson är en riktigt lägerräv! Hon åker på så många hon kan samtidigt som hon är med i många olika grupper i sin lokala församling. Här skriver hon om varför hon tycker det är viktigt med att åka på läger.

Jag heter Erica Larsson. En av de roligaste saker jag vet är att åka på läger. Jag tycker att läger är roligt därför man får en ny gemenskap med människor och Gud.

Läger betyder mycket för mig, framförallt för att få vänner som  tror likadant och tänker likadant.

Läger har gjort mycket med mig. Till exempel har jag fått lära mig mer om vad det innebär att vara kristen och det har fått mig att känna mig mer trygg.

I slutet av sommaren var jag på ett läger i Åsljunga som heter Light. Det var superkul, för man fick båda nya kompisar och massor av god mat. Det roligaste var att ha en tjejkväll. Då gjorde vi smores och hade superkul!

Text: Erica Larsson
Foto: Lucas Henriksson, Isak Jarbo, privat