26 april, 2019

2 dygns lärjungaträning under EFS årskonferens


Vi längtar efter att få se människor och samhällen förvandlade av Jesus. Vi vill rusta en ung generation att stå tillsammans för ett förvandlat Sverige. Därför vill vi inbjuda dig till dagar av lärjungaträning och evangelisation.Vi tror på en ung generation som är kallade att ta upp stafettpinnen och gå längre, djupare, bredare och högre med Herren än tidigare generationer. Och vi vill börja i tillbedjan.

Har du varit på Livskraft Sommar eller våra nyårsläger kommer du att känna dig som hemma.

Vi kommer att testa ett litet annorlunda upplägg på detta spår.  Vi har flera otroligt duktiga undervisare, ett Krikteam och ett socialt team som har lite extra ansvar att se till att alla känner sig hemma och har någon att hänga med.Under förmiddagarna kommer vi ge mycket tid till lovsång och gemensam undervisning. Men vi vet att många också behöver röra på kroppen och göra något annat, så under vissa tider på förmiddagen kommer sporthallen vara öppen och Krik-teamet är då redo för att utmana dig. Även det sociala teamet hänger gärna med dig som vill pausa från undervisningen och lovsången.Och för dem som hellre är kvar i bön och tillbedjan, kommer den möjligheten att finnas.

Vi tror att Gud har något att säga till en ung generation och kommer att ha fokus på just Guds ord, Andens tilltal, lovsång och bön. Vi vill utrusta dig att gå längre, djupare, beredare och längre än oss!

Du hittar info, anmälan och schema hittar du här https://konferens.efs.nu/ungdom/mer frågor?: Marie-Louise Nilsson, marie-louise.nilsson@efs.nu, 0707-672071