22 oktober, 2020

Lärjungaskolan våren 2021

Lärjungaskolan ”FÖLJ MIG” är för dig som vill lära känna Jesus bättre och komma vidare i din tro. Du får bra undervisning om viktiga delar i livet som kristen och många chanser till samtal o go gemenskap med Jesus och varandra. Dessutom är tanken att du under tiden du går lärjungaskolan får en mentor som du träffar regelbundet och samtalar med för att ta upp funderingar och bli utmanad att ta nya steg i tron.

Du kan gå lärjungaskolan från och med hösten i åk 9. Vi träffas på EFS-gården i Åsljunga fredag kväll till lördag eftermiddag vid tre tillfällen under hösten, och tre under våren. Våren är en fortsättning på hösten, men det går också bra att gå en av terminerna Nu kan du anmäla dig till vårens kurs! Här ser du vilka datum det kommer att vara och vilka ämnen vi kommer att ta upp.

12-13 februari
Kristen livsstil-finns det?
Att leva i kristen gemenskap

19-20 mars
Ledarskap
Hopp eller klimatångest?
Om att följa Jesus och leva hållbart

23-24 april
Hur kan jag berätta om min tro?
De svåra frågorna -om att försvara tron
Vetenskap och tro-hur går det ihop?

De som kommer och undervisar i vår är bland andra Michael Rastas, Anton Flood, Kristoffer Lignell och Jenny och Per Johan Axell.

Kostnad: 1050 kr per termin. Då ingår, kurs, mat och logi! Det går bra att söka bidrag från din lokala församling och även från Salt Sydsverige. Övriga kostnader täcker Salt Sydsverige och Bilda upp.

Frågor: Kontakta Jenny Axell, 0451-38 80 74 / 072 – 092 86 74, eller jenny.axell@efs.nu om du har frågor

    Ditt förnamn (obligatorisk)

    Ditt efternamn (obligatorisk)

    Adress (obligatorisk)

    Postnummer (obligatorisk)

    Ort (obligatorisk)

    Personnummer utan bindestreck (obligatorisk)

    Telefon utan bindestreck till deltagare (obligatorisk)

    Telefon utan bindestreck till anhörig (obligatorisk)

    Epost till deltagare (obligatorisk)

    Specialkost

    Vi kommer att ta bilder under lägret som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier samt trycksaker. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?(obligatorisk)

    JaNej

    För att anmäla dig till detta läger behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig och betala avgiften ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)

    Ja

    Övrigt som kan vara bra för oss att veta

    En bekräftelse kommer till dig genast om anmälan gått bra. Tänk på att den kan hamna i skräpposten!