Flingsalt

Flingsalt är Salt Sydsveriges barnläger under vinterhalvåret. Lägret äger rum från fredag kväll till söndag eftermiddag. Lägret är för barn som går i årskurs 1-5 och tonårslägret Winter Light äger rumt parallellt med Flingsalt, också det på EFS-gården.

Vi håller till på EFS-gården i Åsljunga som ligger intill skogen och ett stenkast från Åsljungasjön. Det betyder att vi försöker tillbringa mycket tid utomhus om vädret tillåter. Vi har även stora ytor att röra oss på inomhus.

Våra huvudledare har erfarenhet av att leda barn inom kyrkans verksamhet. De ser till att barnen känner sig trygga. Lägret är alltid Jesusfokuserat och undervisningen är lätt för barnen att ta till sig och som brukar vara fullt med utmaningar. Vi brukar också ta med några yngre ledare, dels för att de ska lära mer men även för att barnen brukar älska dessa yngre ledare!

Mer information om lägret och anmälan finns i Kalendern på första sidan när det närmar sig. Följ oss på Facebook för att alltid vet vad som är på gång: saltsydsverige.nu

Kontakta expeditionen om du har frågor och det är också där man söker bidrag: 0451 38 80 70  eller info@efssyd.org