Winter Light

Winter Light arrangeras av Salt Sydsverige och är ett toppen läger för dig i årskurs 6-8. Vi får några dagar med möjligheter att lära känna roliga ledare, nya och bra kompisar och Jesus förstås! Vi håller till på EFS-gården i Åsljunga som ligger intill skogen och ett stenkast från Åsljungasjön.

Lägret äger rum en helg i början av mars, från fredagens kväll till söndagens seneftermiddag. Parallellt med Winter Light äger barnlägret Flingsalt rum, även det på EFS-gården i Åsljunga.

Våra huvudledare har erfarenhet av att leda yngre tonåringar inom kyrkans verksamhet. De ser till att tonåringarna känner sig trygga. Lägret är alltid Jesusfokuserat och undervisningen är lätt för ungdomarna att ta till sig och som brukar vara fullt med utmaningar. Vi brukar också ta med några yngre ledare, dels för att de ska lära mer men även för att de yngre ledarna är verkligen populära!

Mer information om lägret och anmälan finns i Kalendern på första sidan när det närmar sig. Följ oss på Facebook för att alltid vet vad som är på gång: saltsydsverige.nu

Kontakta expeditionen om du har frågor och det är också där man söker bidrag: 0451 38 80 70  eller info@efssyd.org