Om våra läger

Mål
Våra läger har alltid Jesus Kristus i fokus och vårt mål att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Salt vill ge näring åt en tro som håller i vardagen och ge utrustning för att växa som kristen samt arbeta för mission i Sverige och utomlands.

Anmälan
Gå till respektive lägers sida, länken till anmälningsformuläret.
Tänk på att anmäla dig i tid då deltagarantalet är begränsat. Anmälan är bindande .

Innan lägrets börjar kommer ett deltagarmail med information om lägret. Betalning görs via Swish 123 354 77 91 eller bankgiro 5275-8786. I meddelandet skriv  ”Lägrets namn + deltagarens namn”.

Försäkring
Alla deltagare i Salts barn- och ungdomsverksamhet är olycksfallsförsäkrade genom Folksam. Försäkringen gäller till, från och under aktiviteten. Som olycksfall täcker försäkringen bland annat läkarkostnader, medicinsk rehabilitering och kan ge ersättning för medicinsk invaliditet.
För fullständiga villkor kontakta Salts och EFS rikskansli, tfn 018-430 25 00. Vid skada kontakta ledare eller regional expedition inom Salt/EFS för skadeblankett. Skadeanmälan ska skickas in via EFS. Se postadress på www.efs.nu.

Särskilda behov
Vårt mål är att all barn och ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontaktar vi er och samtalar om vad som blir bra för ert barn/ungdom.

Medlemskap i Salt
Inför alla våra arrangemang får man möjlighet att bli medlem i Salt. Det gör vi via denna länk.

Lägerbidrag
Om du, eller någon du känner vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det, finns det möjlighet att söka bidrag. Det gör du i följande ordning
1. Ansök hos din lokala församling, (Svenska kyrkan) 
2. Ansök hos din lokala EFS-förening. 
3. Ansök regionalt, genom att maila styrelsen@saltsydsverige.nu

Du och din Saltförening, kan söka pengar för större satsningar från Saltgruvan på Riks. Det finner du mer information om på www.salt.efs.nu

Återbetalning

Vid avanmälan får man tillbaka lägeravgiften, vid uppvisande av sjukintyg. Utan sjukintyg kan man få tillbaka del av lägeravgiften i följande system minus 100 kr i administrationsavgift. 
Avanmälan 2 veckor innan arrangemanget 100% tillbaka av avgiften. 
Avanmälan från 2 veckor innan framtill 3 dagar innan lägerstart, får man 50 % av lägeravgiften tillbaka.
Avanmälan mindre än 3 dagar innan, ingen återbetalning.
Meddela alltid återbud i tid för att ge plats till de som eventuellt finns på väntelista.

Fotografering
Ibland använder vi bilder från lägren på vår hemsida, i vårt webbmagasin eller på Facebook och instagram. I anmälan får ni låta oss veta om det är ok att publicera bilder med era barn/ungdomar.

Samarbetspartners