Kalender

apr
18
lör
2020
BIAL-dag, Lutherska missionskyrkan GBG @ Lutherska Missionskyrkan, Göteborg
apr 18 heldag
BIAL-dag, Lutherska missionskyrkan GBG @ Lutherska Missionskyrkan, Göteborg

Lördag 18 april anordnas en Barn i alla länder-dag med workshop om barnperspektiv i samhälle, kyrka och familj utifrån missionsuppdraget. Medverkar gör Sofia Svensson, EFS-missionär Nora Sandahl, Roda Changa’mike och George Nico Mwinuka som är söndagsskolledare i lokala församlingar i Iringa, samt pastor Tumaini Kadege som leder Iringa stifts arbete med barnfrågor.

Detta är en dag för dig som är intresserade av EFS internationella mission!

Här finns mer info och länk till anmälan:

http://salt.efs.nu/2020/02/valkommen-till-en-bial-dag-med-gaster-fran-tanzania/

apr
25
lör
2020
Salts årsmöte 2020 @ Listerkyrkan, Sölvesborg
apr 25 kl. 10:00
Salts årsmöte 2020 @ Listerkyrkan, Sölvesborg

Kom och var med och tyck till om Salt sydsverige!

Vad ska Salt syssla med? Vilka läger borde vi arrangera? Är det något du längtar efter att vi som Salt ska göra? Kom och var med och tyck till om vårt gemensamma arbete! Alla medlemmar i Salt Sydsverige är härmed kallade till årsmöte den 25 april 2020 i Listerkyrkan Sölvesborg.

Motioner skickas till: ordförande@saltsydsverige.nu. Motionerna måste vara inne senast den 25 februari.

Du kan läsa mer om årsmöte och hur Salt är organiserat här.

Anmälan sker här:

Förnamn (obligatorisk)

Efternamn (obligatorisk)

Emailadress (obligatorisk)

Saltförening

Vi kommer att ta bilder under dagen som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier samt trycksaker. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?(obligatorisk)
JaNej

För att anmäla dig till denna dag behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma under dagen. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om denna dag och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)
JaNej

En bekräftelse kommer till dig genast om anmälan gått bra. Tänk på att den kan hamna i skräpposten!

maj
9
lör
2020
Föräldrafritt INSTÄLLT! @ EFS gården Åsljunga
maj 9 – maj 10 heldag
Föräldrafritt INSTÄLLT! @ EFS gården Åsljunga

Tyvärr är vi tvungna att ställa in årets Föräldrafritt på grund av Covid-19 och risken för smittspridning. Läs mer om riktlinjerna EFS och Salt Sydsverige arbetar utifrån här.

 

aug
8
lör
2020
Light, EFS-gården Åsljunga @ EFS-gården Åsljunga
aug 8 – aug 10 heldag
Light, EFS-gården Åsljunga @ EFS-gården Åsljunga

Light arrangeras av Salt Sydsverige och är ett toppenläger för dig i årskurs 6-8. Vi får några dagar med möjligheter att lära känna roliga ledare, nya och bra kompisar och Jesus förstås! Vi håller till på Solvik som ligger ett stenkast från EFS-gården i Åsljunga och Åsljungasjön. Skogen har vi också alldeles runt knuten!

Lägret äger rum just innan skolorna börjar efter sommaren, parallellt med barnlägret Sommarsalt.

Våra huvudledare har erfarenhet av att leda yngre tonåringar inom kyrkans verksamhet. De ser till att tonåringarna känner sig trygga. Lägret är alltid Jesusfokuserat och undervisningen är lätt för ungdomarna att ta till sig och som brukar vara fullt med utmaningar. Vi brukar också ta med några yngre ledare, dels för att de ska lära mer men även för att de yngre ledarna är verkligen populära!

Kontakta expeditionen om du har frågor och det är också där man söker bidrag: 0451 38 80 70  eller info@efssyd.org

Sommarsalt, EFS-gården Åsljunga @ EFS-gården Åsljunga
aug 8 – aug 10 heldag

Sommarens stora barnläger på EFS-gården i Åsljunga! Just innan skolorna startas samlas alla barn i ålder årskurs 1-5 till ett sommarläger. EFS-gården i Åsljungasjön alldeles intill skogen. Lägret har många ledare och barnen är uppdelade i olika grupper med egna ledare men naturligtvis samlas alla barnen till aktiviteter också.

Våra huvudledare har erfarenhet av att leda barn inom kyrkans verksamhet. De ser till att barnen känner sig trygga. Lägret är alltid Jesusfokuserat och undervisningen är lätt för barnen att ta till sig och som brukar vara fullt med utmaningar. Vi brukar också ta med några yngre ledare, dels för att de ska lära mer men även för att barnen brukar älska dessa yngre ledare!

Kontakta expeditionen om du har frågor och det är också där man söker bidrag: 0451 38 80 70  eller info@efssyd.org