Scoutläger

Patrullriks

Patrullriks är EFS och Salt Scouts stora riks-scoutläger. Vart tredje år samlas mellan 1000-2000 scouter, ledare och familjer för att under en vecka bygga upp och dela scoutlivet, fira gudstjänst och få upptäcka mer av Guds skapelse tillsammans.

Patrullriks 2023

Nästa Patrullriks äger rum i Mjösjöliden 2023.
Mer information finns på Patrullriks hemsida.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

På följande länk kan du som scoutledare hitta alla dokument och formulär som kan behövas. Du hittar också presentation av scoutmetoden, scoutlagen och scoutlöftena. Bra information om hur man placerar scoutmärken, om scoutens bön och scoutpsalmen samt mycket mer:
http://salt.efs.nu/scout/
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Wintercampen
Sista helgen i januari träffas Wintercampen på scoutgården Göransborg utanför Höör. Flera av våra kårer kommer hela team, men du är välkommen att hänga på även om du inte ingår i en kår. då kommer du tilldelas en under lägret. Lägret börjar kl 9.30 på lördagen och är slut efter lunch på söndagen. Under lördagen äger årets patrullkamp rum där de olika patrullerna/grupperna har möjlighet att ta hem vinsten och bära hem fanan under kommande år. Under helgen blir det även lägerbål, mat, andakter och tävlingar.

Man behöver inte vara inbiten scout för att finnas med på Wintercampen utan det är för alla som vill!

Lägret är för dig som går i åk 2 och uppåt!

Priset för 2023 är
400:- Wintercampen
470:- Wintercampen inkl Vaken.

Anmälan.


Wintervaken
Lägret är en del av Wintercampen men är för dem som är 15 år och över. Wintervaken börjar redan på fredagens kväll kl 19.00. Första kvällen sover man varm och skönt i sängar medan andra natten sover man om möjligt utomhus.

Under lördagen äger årets patrullkamp rum där de olika patrullerna/grupperna har möjlighet att ta hem vinsten och bära hem fanan under kommande år. Under helgen blir det även lägerbål, mat, andakter och tävlingar.

Lägret är för dig som är 15 år och uppåt!

Anmälanan via länken till campen. Och klicka för om du vill på Vaken.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .