Föräldrafritt

När:
9 maj, 2020 – 10 maj, 2020 heldag
2020-05-09T00:00:00+02:00
2020-05-11T00:00:00+02:00
Var:
EFS gården Åsljunga
Föräldrafritt @ EFS gården Åsljunga

Föräldrafritt är ett helgläger där barn mellan 5-11 år kan åka på läger tillsammans med sina mor/farföräldrar eller med någon annan vuxen som barnen känner sig trygga med. 

Lägret  äger rum den 9-10 maj på EFS-gården i Åsljunga. Vuxna och barn bor i enkel- eller dubbelrum med barn på madrass på golvet. Den goda maten serveras i gårdens matsal om vi inte grillar utomhus. Aktiviterna är många; vi pysslar, snickrar, paddlar kanot, leker, sjunger, dansar och mycker mer. Viktigast av allt, Föräldrafritt är ett läger med Jesus i fokus! 

Priset för lägret är 800 kr för vuxna medan barn mellan 7-11 år betalar 420 kr. För de yngre barnen är priset 320 kr. Barn 12-14 år är välkomna med som hjälpledare och betalar då 320 kr. 

För dem som önskar komma redan på fredagskvällen är man välkommen från kl 17.30. Inget program finns under kvällen. Priset är 170 kr för vuxna och 90 kr för barn och inkluderar kvällsmat och frukost samt övernattning. 

Helene Nilsson på EFS-gården svarar på frågor, 0435 46 00 54.

Bidrag för barnen kan sökas vid behov till sydsverige@efs.nu

Anmälan:

Förnamn vuxen 1 (obligatorisk)

Efternamn vuxen 1 (obligatorisk)

Personnummer utan bindestreck Vuxen 1 (obligatorisk)

Epost till Vuxen 1 (obligatorisk)

Telefon vuxen 1 utan bindestreck (obligatorisk)

Förnamn vuxen 2

Efternamn vuxen 2

Personnummer utan bindestreck Vuxen 2

Specialkost vuxna

Barn 1: namn, adress, personnummer, ev specialkost

Barn 2: namn, adress, personnummer, ev specialkost

Barn 3: namn, adress, personnummer, ev specialkost

Barn 4: namn, adress, personnummer, ev specialkost

Vi kommer att ta bilder under lägret som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier samt trycksaker. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?(obligatorisk)
JaNej

För att anmäla dig till detta läger behöver vi ditt och vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla er och betala avgiften ingår ni ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara era personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge er information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ert intresse men även för att kunna hålla kontakten med er. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)
JaNej

Vill ni komma redan på fredagskvällen?(obligatoriskt)
JaNej

Övrigt som kan vara bra för oss att veta

En bekräftelse kommer till dig genast om anmälan gått bra. Tänk på att den kan hamna i skräpposten!