Åreresan

Åreresan – sportlovet

Skidresan till Åre erbjuder Sveriges bästa skidanläggning och en riktigt toppenresa. Man hänger med på ett grymt skidresekoncept där vi blandar hänge i backarna tillsammans med en gemenskap i Jesus. Vi bor på Hållandsgården och bussas ut i backarna varje dag.

Priset för 2024 för helpension och bussresa är 5700 kr. Liftkort och ev skidhyra tillkommer.
2023 kostade liftkort för dig som är under 18 år 1779:- kr. (2226:- kr/vuxen)

Oavsett om du är proffs eller nybörjare så är detta en resa för dig. Ledarna lär gärna ut till nybörjare och är du redan en duktig åkare så finns det utmaningar som heter duga för dig.

Avresa och ankomst kommer att ske från EFS-kyrkan i Ängelholm. Vi reser upp med egen buss, med vilken vi transporterar oss mellan skidsystemet och Hållands folkhögskola.

Betalning
Genom betalningen är din anmälan komplett. Priset för årets resa är 5.700 kr. Lägeravgiften betalas antingen genom Salt Sydsveriges bankgiro: 5275-8786 eller Swish 123 354 7791. Skriv “Åre+deltagarens namn” ex Åre Anders Andersson. 

Kostnaden för liftkort och eventuell skidhyra ingår inte i priset utan betalas separat av dig till, då du bokar det online. Information om detta kommer via mail efter anmälan.

Återbetalning
Vid avanmälan får man tillbaka lägeravgiften, vid uppvisande av sjukintyg. Utan sjukintyg kan man få tillbaka del av lägeravgiften i följande system minus 500 kr i administrationsavgift. Avanmälan 4 veckor innan arrangemanget 100% tillbaka av avgiften. Avanmälan från 4 veckor innan framtill 7 dagar innan lägerstart, får man 50 % av lägeravgiften tillbaka. Avanmälan mindre än 3 dagar innan, ingen återbetalning.Meddela alltid återbud i tid för att ge plats till de som eventuellt finns på väntelista.